Vas expansiune centrale termice Ariston UNO 24 mi/mffi

Oferta incalzire si climatizare

Vas expansiune centrale termice Ariston UNO 24 mi/mffi

Pret:
391,00
Lei TVA inclus
Vas expansiune centrale termice Ariston UNO 24 mi/mffi
Vas expansiune centrale termice Ariston UNO 24 mi/mffi
telefon
0755.147.230
0764.134.804
Vas expansiune centrale termice Ariston UNO 24 mi/mffi
mail
Vas expansiune centrale termice Ariston UNO 24 mi/mffi
locatie
Str. Rezervelor nr 19, Chiajna, Reper - Militari Residence
Aproape de tine si pe FACEBOOK - Reparatii Centrale Termice si Piese de schimb

Vas expansiune centrale termice Ariston UNO 24 mi/mffi

Denumire originala produs : VASO ESPANSIONE RETTANGOLARE 7LT.

Model centrala termica compatibila cu acest produs :

- Ariston UNO 24 mi/mffi

Piesele de schimb pentru centrale termice Ariston trebuiesc montate numai de catre centre service autorizate ISCIR aflate sub contract de service cu Ariston Romania.

Pentru a beneficia de garantie din partea Ariston aceste piese pentru centrale termice trebuiesc montate numai de catre centre service autorizate ISCIR si ARISTON.
Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de garantie societatea noastra vinde piese de schimb Ariston numai cu montaj si numai in zona sa de competenta (Bucuresti si Ilfov).

Pentru detinatorii de centrale termice Ariston aflati in afara zonei de competenta a SC Reparatii Centrale SRL va recomandam pentru siguranta dumneavoastra si pentru garantie sa contactati un centru service autorizat Ariston din orasul dumneavoastra de la care sa cumparati aceste piese de schimb numai cu montaj .

 

pretcentrale.com in prezentarile sale incearca sa prezinte cat mai corect informatiile despre produsul Vas expansiune centrale termice Ariston UNO 24 mi/mffi. Deoarece prezentarile sunt realizate manual la produsul din gama Vas expansiune centrale termice Ariston UNO 24 mi/mffise poate intampla sa existe erori si inadvertente legate de accesorii neincluse in pret, date tehnice incoplete si diferite, informatii neactualizate despre produsul Vas expansiune centrale termice Ariston UNO 24 mi/mffisi chiar prezenta in stoc. Orice neclaritate aveti legat de produsul Vas expansiune centrale termice Ariston UNO 24 mi/mffi, poate fi solutionata oricand telefonic la numarul 021.642.12.82 sau pe email la office@reparatiicentrale.ro mentionand codul produsului sau link-ul catre acest produs.

Vas expansiune centrale termice Ariston UNO 24 mi/mffi

Garantie piese de schimb centrale termice

Fiecare piesa de schimb noua pentru centrale termice are garantie oferita de catre producator.

Centralele termice sunt echipamente complexe aflate sub jurisdictia ISCIR de aceea interventiile in aceste echipamente cu sau fara schimbare de piese trebuie facuta numai de catre societati autorizate pentru service de catre ISCIR sau de catre producatorul respectivelor centrale termice.

Montajul pieselor de schimb pentru centrale termice trebuie facuta numai de catre personal autorizat, interventiile neautorizate in centrala termica atrage dupa sine pierderea garantiei pentru centrala termica (in conditiile in care aceasta centrala termica mai este in garantie) dar si pierderea garantiei pentru piesa defecta schimbata.Garantie piese de schimb centrale termice
Nu exista nici un comentariu despre acest produs!

ADAUGA COMENTARIU

Nume:

Email:

Comentariu:

Cod Securitate:
 

piese centrale termice Ferroli Piese centrale termice Viessmann Piese centrale termice Ariston Piese centrale termice Bosch Piese centrale termice Baxi Piese aer conditionat Samsung
Piese Aer Conditionat | Piese centrale termice Viessmann | Piese centrale termice Ariston | Piese pentru Boilere | Piese centrale termice Ferroli |
Copyright © 2011-2015 SC Reparatii Centrale SRL, CIF: RO29079003, Reg.Com.: J23/3108/2013, Capital Social: 200 LEI
Reparatii Centrale SRL | Centru autorizat ISCIR pentru service Centrale Termice Viessmann, Centrale Termice Ariston, Centrale Termice Ferroli